سومین مدرسه آموزش شیمی

دانشکده شیمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان یک مدرسه آموزش شیمی ویژه دانشجویان کارشناسی شیمی در روزهای ۱ و ۲ شهریور سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد کرد. این مدرسه فرصت مناسبی برای آشنایی دانشجویان کارشناسی با زمینه های تحقیقاتی جدید گرایش­های مختلف شیمی شامل شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی، شیمی پلیمر و نانوشیمی می باشد. این مدرسه دو روزه با حضور سخنرانانی از دانشکده شیمی و مهمانان مدعو برگزار خواهد شد. از دانشجویان سالهای آخر (سوم و چهارم) کارشناسی رشته شیمی جهت شرکت در این مدرسه دعوت به عمل می آید. در این مدرسه پژوهش های جدید در گرایش های شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی، نانوشیمی و شیمی پلیمر با تکیه بر جنبه های نظری و آزمایشگاهی معرفی خواهد شد.

از علاقمندان به شرکت در این رویداد دعوت می‌شود برای ثبت نام به وب‌گاه مدرسه مراجعه کنند.

سه شنبه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۲

سومین مدرسه آموزش شیمی