پذيرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در سال ۱۴۰۰

به اطلاع می‌رساند، دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان مطابق آيين‌نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمی برای ورود به دوره­‌های بالاتر (بدون آزمون) اقدام به پذيرش دانشجو در کلیه رشته‌های مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری می‌نمايد.

پنجمین بازفراخوان دانشجویان دانشگاه در سال ۱۴۰۰

پنجمین بازفراخوان دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، از تاریخ ۲۲ خردادماه ۱۴۰۰، به دانشجویان مقطع دکتری پیوسته و دکتری مستقیم (از کارشناسی) ورودی سال ۱۳۹۷ ابلاغ شد.

-

مصاحبه دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشکده فیزیک، روزهای ۲۵-۲۷ خردادماه برگزار می‌شود

به اطلاع داوطلبان گرامی می‌رساند مصاحبه دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشکده فیزیک، روزهای ۲۵-۲۷ خردادماه (مطابق زمان‌بندی زیر) برگزار می‌شود: نجوم: ۲۵ و ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ اپتیک و لیزر: ۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ ماده چگال: ۲۶ و ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

مشاهده بیشتر
Simple tips to reduce water consumption

توصیه‌های ساده برای کاهش مصرف آب

دکتر یوسف ثبوتی، رئیس پژوهشکده تغییر اقلیم و گرمایش زمین: مسئله آب و کم آبی در کشور ما جدی است. از دوستان بزرگوارم خواهش می‌کنم توصیه‌های کتاب پیوست را بخوانند و حتی‌المقدور به کار گیرند.

زمان‌بندی و مدارک مورد نیاز مصاحبه دکتری ‌سال ۱۴۰۰

معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه ‌متمرکز دکتری ‌سال ۱۴۰۰ به دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان می‌توانند اطلاعات تکمیلی و مدارک مورد نیاز در این خصوص را از اینجا دریافت کنند.

IASBS takes Maths PhD students in 2021

پذیرش دانشجوی دکتری ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از طریق آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ دانشجو می پذیرد

Dr Zahra Mousavi new Head of International and Scientific Cooperations

طی حکمی از طرف دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دکتر زهرا موسوی به سمت مدیریت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه منصوب شد.

IASBS hosts Donna Strickland, 2018 Nobel Prize winner in Physics

سخنرانی پروفسور دونا استریکلند، برنده‌ی جایزه‌ی نوبل فیزیک در سال ۲۰۱۸

انجمن اپتیک و فوتونیک ایران، با حمایت دانشگاه تحصیلات تکمیلی  علوم پایه زنجان، سخنرانی‌های ماهانه با حضور اساتید برجسته در زمینه‌های مختلف اپتیک برگزار می‌کند. این سخنرانی‌ها در پنج‌شنبه‌های اول یا دوم هر ماه میلادی برگزار می‌شود.

مشاهده بیشتر
A Knowledge-Based Company at the IASBS Science and Technology Park has introduced a new product

شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری از محصول جدید خود رونمایی کرد

شرکت دانش‌بنیان فتح نور میهن از محصول جدید خود با نام «سطح‌سنج سه‌بعدی نانومتری نوری» رونمایی کرد. این شرکت از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان است که در سال ۱۳۹۱ توسط فارغ‌التحصیلان دکتری فیزیک-اپتیک این دانشگاه بنیان‌گذاری شده و رشد یافته است.

مصاحبه داوطلبان آزمون دکتری ناپیوسته فیزیک

مصاحبه داوطلبان آزمون دکتری ناپیوسته فیزیک روزهای 8 الی 10 مهرماه 1399 برگزار خواهد شد.