روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان روابط عمومی برتر منطقه ۳ کشور برگزیده شد

روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در اولین جشنواره هامس، در سه شاخص «طراحی و گرافیک»، «فعالیت‌های شاخص روابط عمومی» و «سمعی و بصری» به ترتیب رتبه‌های اول، دوم و چهارم را کسب نمود. در این جشنواره عملکرد یک سال گذشته روابط عمومی‌های 17 دانشگاه‌، مرکز پژوهشی و فناوریِ منطقه ۳ کشور، در شاخص‌های انتشارات، طراحی و گرافیک، سمعی و بصری، روابط عمومی نوین و الکترونیک، و فعالیت‌های شاخص روابط عمومی، مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنین، روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه نیز موفق به کسب رتبه برتر در بین پارک‌های علم و فناوری منطقه ۳ کشور شد.

دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این جشنواره  اهمیت حضور در فضای مجازی، ارتباط و تعامل با رسانه‌ها، حرفه‌ای نمودن وبسایت‌ها و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها را خاطر نشان کرده و به استفاده از فناوری‌های نوین و ابزارهای روابط عمومی الکترونیک تاکید کردند.

معاون مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان یکی از داوران جشنواره، آثار رسیده را در سطح بسیار خوبی ارزیابی کرد و اظهار امیدواری کرد منطقه 3 کشور درجشنواره سراسری که بین روابط‌عمومی‌های مناطق 10 گانه برگزار خواهد شد عملکرد چشمگیری خواهد داشت.

در پایان، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و داوران، از مشارکت فعال روابط عمومی‌های دانشگاه‌‌ها، مراکز پژوهشی و فناوریِ منطقه ۳ کشور تقدیر نموده و تندیس و لوح‌های منتخبین را اهدا کردند.

سه شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸