نمایشگاه خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار می‌شود

نمایشگاه خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با حضور دانش‌آموزانِ تمام مقاطع تحصیلی در سطح استان زنجان برگزار خواهد شد. مخاطبان اصلی این رویداد علمی دانش‌آموزان هستند و هدف از برگزاری این نمایشگاه، آشنا نمودن کودکان و نوجوانان با فعالیت‌های خانه علم  دانشگاه است. در این نمایشگاه آزمایش‌های علوم فیزیک، شیمی و ریاضی به صورت ساده  مفهوم‌سازی  شده و در محیطی شاد و به همراه سرگرمی‌های علمی، برای دانش‌آموزان بازدیدکننده ارائه خواهد شد. بنا به هماهنگی‌های انجام شده با اداره کل آموزش و پرورش استان، روزهای شنبه تا چهارشنبه به بازدید انفرادی/ گروهی دانش‌آموزی اختصاص یافته است. خانواده‌های دانش‌آموزان نیز می‌توانند روزهای پنج‌شنبه و جمعه از این نمایشگاه علمی بازدید نمایند. لازم به ذکر است این نمایشگاه در طول سال و با انجام هماهنگی‌های قبلی دایر می‌باشد.

سه شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸

نمایشگاه خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان  برگزار می‌شود