نظام آموزشی دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات مورد بازبینی قرار گرفت

با توجه به ایجاد دو گرایش داده‌کاوی و نظریه سیستم‌ها، اعضای هیات علمی دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان طی جلسات متعدد، نظام آموزشی دانشکده را مورد بازبینی قرار دادند. ایشان با در نظر گرفتن نیازهای علمی و فنی جامعه و تطبیق آن با توانایی‌های دانشکده اقدام به بازبینی رشته‌ها، گرایش‌ها، لیست دروس و همچنین سرفصل‌های مرتبط نمودند.

دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، با توجه به رسالت دانشگاه و پس از اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رشته مهندسی کامپیوتر را در مقطع کارشناسی‌ارشد و با گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز تاسیس و علاوه بر گرایش‌های سیستم‌های هوشمند و الگوریتم، دو گرایش داده‌کاوی و نظریه سیستم‌ها را نیز در مقطع کارشناسی‌ارشد رشته علوم کامپیوتر اضافه کرد.

مجموعه اطلاعات مربوط به دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات از جمله رشته/گرایش‌ها به همراه لیست دروس و برنامه‌ریزی‌های درسی، زمینه‌های پژوهشی اعضای هیات علمی و آزمایشگاه‌ها در قالب دفترچه راهنما تهیه شده است که هر ساله در شروع سال تحصیلی و  در جلسه  معارفه پذیرفته‌شدگان، در اختیار دانشجویان جدید قرار می‌گیرد.

دفترچه راهنمای دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات را می‌توانید از لینک زیر دانلود کنید:

دوشنبه، ۲۰ آبان ۱۳۹۸

نظام آموزشی دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات مورد بازبینی قرار گرفت