مدیرکل دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پیشرفت پروژه دانشکده علوم زیستی بازدید کرد

دکتر جمشید اسماعیلی مدیرکل دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه، روز سه‌شنبه 12 آذرماه 1398 طی سفر یک‌روزه خود، از پروژه دانشکده علوم زیستی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند. ایشان در جلسه‌ای که با حضور رئیس و مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد در زمینه طرح‌های عمرانی و اهمیت پیشبرد  مدیریت سبز دانشگاه ها نکاتی را خاطرنشان کردند. دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، گزارشی از ویژگی‌های برتر حوزه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه ارائه دادند و مجموعه فعالیت‌های انجام شده در راستای مدیریت سبز دانشگاه را به عنوان یکی از مهمترین شاخص های بنیادین تفکری مدیریت دانشگاه از تاسیس تاکنون نام بردند.

سپس  توضیحاتی در خصوص پیشرفت طرح‌های عمرانی، مدیریت سبز و  همچنین طرح‌ها و برنامه‌های آتی توسعه دانشگاه بیان شد. پس از این جلسه، دکتر جمشید اسماعیلی و هیات همراه از روند اجرای پروژه در حال ساخت دانشکده علوم زیستی بازدید نمودند.

سه شنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۸