اولین دوره «روز دانشجویان دکتری» برگزار می‌شود

برگزاری اولین دوره روز دانشجویان دکتری

اولین دوره‌ روز دانشجویان دکتری ژئوفیزیک در دانشکده‌ علوم زمین در تاریخ‌های 29 و 30 بهمن در سالن آمفی تئاتر شیمی در دو نوبت صبح و بعداز ظهر در قالب ارائه‌ سمینارهای دکتری برگزار شد. در این سمینار، دانشجویان دکتری به ارائه‌ آخرین  دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند و نتایج آنها توسط اساتید دانشکده‌ علوم زمین مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مدیریت سمینارها توسط خانم دکتر زهره معصومی انجام شد. در پایان، سمینارهای خانم مریم اکبرزاده و آقای رضا زین‌الدین میمند به عنوان سمینار برتر انتخاب شده و جوایزی به آنها تعلق گرفت. دانشکده‌ علوم زمین قصد دارد این روال را در ترم‌های آینده ادامه دهد.

ارائه دهندگان و موضوعات آنها به صورت ذیل بوده است.

1- مریم اکبرزاده، مطالعه‌ی سایزموتکتونیک منطقه‌ی مکران با استفاده از داده‌های شبکه‌ی محلی

2- زهرا ضرونی‌زاده، وارون‌سازی به روش زنجیره‌ی مارکوف مونت کارلو در تحلیل بیزین

3- رضا زین‌الدین میمند، مدل ساختاری سرعت موج برشی منطقه‌ی فرورانش مکران

4- میثم امیری، مطالعه‌ی جفت‌شدگی میان‌لرزه‌ای در پهنه‌های فرورانشی با روش‌های ژئودتیکی