مراسم معارفه مجازی دانشجویان دانشکده علوم کامپیوتر برگزار شد

با توحه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت های حضور فیزیکی دردانشگاه، جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر ساعت 14 روز سه شنبه 25 آذرماه 99 به صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه، دکتر صادقی بی‌غم، رییس دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات، ضمن خوشامدگویی و معرفی مختصر دانشکده، اظهار داشتند که اساتید دانشکده با علم و انگیزه ی بالا در تلاشند تا همچون گذشته فارغ التحصیلانی توانمند تحویل ایران و جهان دهند و تنها انتظار دانشگاه از دانشجویان، تلاش زیاد و همسویی با اساتید در حفظ و بهبود سطح کیفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی است. در ادامه، اساتید دانشکده هر کدام، خود و گرایش علمی خود را به طور مختصر معرفی کردند و پس از آن نیز، چند نکته مربوط به آیین نامه آموزشی و برنامه تحصیلی هر دو رشته توسط رییس دانشکده بیان شد.

قابل ذکر است در انتهای جلسه از همگان دعوت شد که فیلم معرفی دانشجویان نود و نه که در روزهای قبل از جلسه معارفه و به منظور سازماندهی بهتر جلسه و صرفه جویی در وقت تهیه شده بود ملاحظه کنند. این ویدیو را از لینک زیر می‌توان دانلود کرد:

یکشنبه، ۳۰ آذر ۱۳۹۹

مراسم معارفه مجازی دانشجویان دانشکده علوم کامپیوتر برگزار شد