از اساتید و دانش‌آموختگان دانشگاه به عنوان پژوهشگران و فناوران برگزیده استان زنجان تجلیل شد

مراسم بیست و سومین سال گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری استان زنجان در روز شنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۱، به میزبانی دانشگاه زنجان و با حضور اعضای شورای اداری، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران استان زنجان برگزار شد. در این مراسم دکتر مانیا ملکی، عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک و دکتر زهره معصومی عضو هیأت علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان پژوهشگر برتر استان و آقای پوریا امیری به عنوان دانشجوی پژوهشگر برگزیده در گروه علوم پایه تجلیل شدند. همچنین از آقای دکتر مراد بیاگوی دانش‌آموخته رشته فیزیک دانشگاه و مدیرعامل شرکت هوش داده هدف به عنوان فناور برتر استان زنجان نیز تجلیل شد.

همچنین در بیست و سومین نمایشگاه هفته پژوهش، فناوری و فن بازار استان که از تاریخ ۱۴ تا ۱۶ آذرماه با شرکت دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان در محل کارخانه کبریت زنجان برگزار شد، غرفه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان غرفه برتر این نمایشگاه انتخاب و معرفی شد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را تبریک گفته و برای این افتخارآفرینان عرصه پژوهش، آرزوی موفقیت دارد.

یکشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۱

Developed by the IASBS Computer Centre