جایزه صمیمی به دانش‌آموخته دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اهدا شد

دومین دوره جایزه دکتر جلال صمیمی در رشته فیزیک نجومی و کیهان‌شناسی به خانم آسیه یعقوبی، دانش‌آموخته دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اعطا شد.

جایزه دکتر جلال صمیمی به کارهای پژوهشی شاخص در  مقاطع تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد) در حوزه نجوم و اخترفیزیک، پرتوهای کیهانی، و کیهان‌شناسی اعطا می شود. این جایزه از میان دانش‌آموختگان دکتری فیزیک دانشگاه‌های کشور به خانم آسیه یعقوبی رزگی دانش‌آموخته گرایش نجوم برای رساله دکتری با عنوان « بررسی نحوه تشکیل و تحول جمعیت‌های چندگانه ستاره‌ای در خوشه‌های کروی » با راهنمایی دکتر حسین حقی و دکتر اکرم حسنی زنوزی تعلق گرفته است.

دکتر جلال صمیمی (۱۳۹۹-۱۳۱۹) استاد برجسته‌ اخترفیزیک ایران، دانش‌آموخته دوره دکتری دانشگاه اکلاهاما و عضو هیات علمی دانشگاه‌های مشهد و صنعتی شریف بودند، که از پیشگامان پژوهش‌های پرتوهای کیهانی و اخترفیزیک انرژی‌های بالا در ایران نیز بودند. این جایزه به پاس خدمات علمی و دانشگاهی به نام ایشان نامگذاری شده است.

ریاست و اعضای دانشگاه این موفقیت را به ایشان صمیمانه تبریک می‌گویند.

چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

جایزه صمیمی به دانش‌آموخته دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اهدا شد