تصویب کلیه برنامه های درسی دوره دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتری)

با پیگیری‌های انجام شده از سوی دانشگاه، دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نامه شماره ۳۹۰۳۳۷ مورخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، و پس از طی جلسات متعدد شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی، کلیه برنامه‌های درسی پیشنهادی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را برای دوره‌های دکتری مستقیم علوم پایه از مقطع کارشناسی، تصویب کرد.

برنامه‌های درسی دوره‌های دکتری مستقیم مذکور، شامل ریاضی (گرایش‌های ریاضی کاربردی، هندسه، آنالیز و جبر)، شیمی (گرایش‌های شیمی آلی، تجزیه، معدنی و شیمی-فیزیک)، ژئوفیزیک (گرایش زلزله‌شناسی) و فیزیک (گرایش‌های اپتیک و لیزر، ماده چگال و نجوم و اخترفیزیک) است.

شایان ذکر است دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، به عنوان پایه‌گذار و اولین مجری دوره دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتر) در کشور است که از سال ۱۳۹۷ به پیشنهاد دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه، و موافقت و حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه در حال اجرا است.

این دوره به مدت پنج و نیم سال می‌باشد و در پایان دوره دانش‌نامه دکتری مستقیم اعطاء خواهد شد. دانشجویان این دوره از طریق شرکت در کنکور سراسری تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد) می‌توانند وارد این مقطع شوند.

مدیریت دانشگاه ضمن تشکر از همکاری مجدانه کلیه همکاران هیات علمی، مدیران دانشکده‌ها، و همکاران و مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، این موفقیت را به همه اعضای محترم دانشگاه تبریک می‌گوید.

دوشنبه، ۲۱ فروردین ۱۴۰۲

تصویب کلیه برنامه های درسی دوره دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتری)