تیم سه نفره دانش‌آموزی مدرسه فرزانگان دو زنجان، موفق به احراز رتبه نخست کشوری آزمون ایلیمپیاد شد

بنابر اعلام خانه ریاضیات اصفهان (مجری مسابقه بین‌المللی ایلیمپیاد ایران)، تیم سه‌نفره دانش‌آموزی مدرسه فرزانگان دو زنجان، متشکل از خانم‌ها مرضیه رستم‌خانی، رقیه سلمانی و نرگس نجفی، با راهنمایی اساتید و مربیان خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، موفق به احراز رتبه نخست کشوری در مرحله دوم و نهایی آزمون ایلیمپیاد در تاریخ ۲۴ و ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ شده‌اند.

شانزدهمین دوره مسابقه تیمی ایلیمپیاد با حضور ۱۵۰ تیم‏ سه‌نفره از شهرهای مختلف ایران طی دو مرحله برگزار شد که در مرحله اول چهار تیم از استان‌های اصفهان، مرکزی و زنجان به عنوان تیم‌های برگزیده انتخاب شده و جواز حضور در مرحله دوم را کسب نموده بودند.

خانه علم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (برگزارکننده مسابقه ایلیمپیاد در زنجان) ضمن ابراز خوشوقتی از نقش آفرینی در ایجاد محیط آموزشی پویا و مناسب برای آموزش دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در محل خانه علم دانشگاه، کسب این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به این نوجوانان شایسته، خانواده‌ها و دبیران محترم ایشان تبریک گفته و برای آن‌ها آرزوی موفقیت بیشتر دارند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت خانه ریاضیات اصفهان مراجعه نمائید.

سه شنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۲

Developed by the IASBS Computer Centre