نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی استان زنجان در دانشگاه برگزار شد

روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی استان زنجان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با حضور دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و جمعی از مدیران آزمایشگاه‌های دانشگاهی، تحقیقاتی و صنعتی استان زنجان برگزار شد.

در این نشست، ابتدا دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه، با اشاره به مجموعه خدمات مختلف آزمایشگاهی دانشگاه به تمامی اقصی نقاط کشور، به نقش بسیار مهم شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در تامین بخش قابل ملاحظه هزینه‌ نگهداری تجهیزات مراکز پژوهشی و ایجاد شبکه به هم پیوسته آزمایشگاهها برای هم افزایی و تداوم ارایه خدمات به پژوهشگران و دانشجویان سراسر کشور اشاره کردند. علاوه بر این، بر اهمیت افزایش پژوهانه حمایتی خدمات آزمایشگاهی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را یکی از دغدغه‌ها و در عین حال راهکارهای افزایش بهره وری پژوهشی محققان و بهبود خدمات آزمایشگاه های مرکزی عضو شبکه، عنوان کردند.

سپس جناب مهندس مجتبی نسب، دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ضمن تشکر از برگزاری نشست استانی به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه، لزوم ارتباطات آزمایشگاهی و بهره‌گیری از خدمات آزمایشگاهی بومی را به عنوان نقطه عطفی برای دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی و صنعتی بیان داشتند.

در بخش میانی این نشست، جلسه پرسش و پاسخ گرم و صمیمی میان شبکه آزمایشگاهی و آزمایشگاه‌های دانشگاهی، تحقیقاتی و صنعتی استان زنجان برگزار شد. پس از این جلسه، بازدید از آزمایشگاه‌های رزونانس مغناطیسی هسته، کروماتوگرافی گازی – اسپکتومتری جرمی، کروماتوگرافی مایع کارایی بالا و آزمایشگاه تحقیقات ویروس‌شناسی صورت گرفت.

همچنین در ادامه این برنامه، در روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، از آزمایشگاه‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و چند آزمایشگاه تحقیقاتی و صنعتی در شهر زنجان نیز بازدید انجام شد.

سه شنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی استان زنجان در دانشگاه برگزار شد