تیم دو نفره دانش‌آموزان عضو خانه علم دانشگاه، در نهمین جشنواره نوجوان خوارزمی رتبه اول را کسب کردند

تیم دو نفره از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه فرزانگان دو زنجان، موفق به کسب رتبه اول نهمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی در محور ریاضی شدند.

خانم‌ها ثنا حسنی و زهرا مجتهدی اعضای این تیم دو نفره دانش‌آموزی، با طرحی تحت عنوان «نمودار ون» و با راهنمایی دکتر محمد فرخی درخشنده قوچان، عضو هیئت علمی دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، موفق به کسب رتبه اول جشنواره نوجوان خوارزمی در محور ریاضی شدند. لازم به ذکر است در مراسمی که بدین مناسبت در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در آمفی‌تئاتر خانه علم برگزار گردید، از این تیم دانش‌آموزی، به همراه برگزیدگان مسابقه ایلیمپیاد تقدیر به عمل آمد. دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برای این تیم دانش‌آموزی آرزوی موفقیت دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت خانه علم دانشگاه مراجعه فرمایید.

جمعه، ۵ خرداد ۱۴۰۲