بهره‌مندی بیش از ۲۰۰۰ دانش‌آموز از خدمات خانه علم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بیش از ۲۰۰۰ دانش‌آموز، مخاطب برنامه‌ها و فعالیت‌های خانه علم دانشگاه بودند. در این بازه زمانی، تعداد ۱۴۶۸ دانش‌آموز از مدارس مختلف استان زنجان، به بازدید از «نمایشگاه شگفتی‌های علم» پرداختند. در نمایشگاه شگفتی‌های علم که با هدف ترویج علوم پایه، و نیز کشف و جهت‌دهی استعداد‌ها در خانه علم تأسیس شده است، دانش‌آموزان به کمک ابزارها و وسایل علمی-نمایشی خانه علم، به شکلی ساده، نمایشی و مهیج، با مفاهیم بنیادین علوم پایه آشنا می‌شوند. هر کدام از رشته‌های علوم پایه، یک غرفه تخصصی در نمایشگاه شگفتی‌های علم دارند و اجرای برنامه در غرفه‌ها به عهده دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه است.

افزون بر این، در سال گذشته، تعداد ۵۸۷ دانش‌آموز از ۷۶ روستای استان زنجان از مزایای «طرح سفیران علم» استفاده نمودند. در این طرح خدمت‌رسانی کاملاً رایگان، کادر اجرایی خانه علم در مدارس کمتر برخوردار و غالباً روستایی استان زنجان حضور پیدا می‌کنند و به اجرای برنامه علمی-ترویجی برای دانش‌آموزان این مدارس می‌پردازند.

مدیریت دانشگاه ضمن ارج‌نهادن به موفقیت‌های کسب‌شده و قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته توسط کادر اجرایی خانه علم، بر گسترش فعالیت‌ها و برنامه‌های ترویجی خانه علم مطابق با طرح‌ها و سیاست‌های ابلاغی تأکید می‌نماید.

لینک به صفحه طرح سفیران علم

لینک به گزارش‌های تصویری بازدید مدارس