دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مجوز برگزاری آزمون زبان سازمان امور دانشجویان (MSRT) را دریافت کرد

با موافقت رئیس سازمان امور دانشجویان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مجوز برگزاری آزمون زبان این سازمان (MSRT) را دریافت کرد.

با پیگیری‌های مستقیم رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر بابک کریمی، مجوز برگزاری آزمون زبان سازمان امور دانشجویان به دانشگاه اعطا شد. لازم به ذکر است در این دوره تنها 10 دانشگاه کشور برای برگزاری آزمون MSRT مجوز دریافت کردند.

این مجوز، پس از بررسی‌ کارشناسان اداره کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان، در نامه شماره ۲۴۶۱۳۸/۱/۴۲  مورخ ۵ مهرماه ۱۴۰۲ با موافقت جناب آقای دکتر هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان کشور، صادر گردید. به موجب این نامه، دانشگاه مجوز برگزاری این آزمون را از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ بر حسب آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب دارد. اولین دوره برگزاری این آزمون در دانشگاه، توسط مدیر گروه آموزشی زبان‌های خارجی جناب آقای دکتر شاهرخ رحمانی به عنوان مسئول برگزاری آزمون، در تاریخ ۲۸ مهرماه ۱۴۰۲ می‌باشد. دانشجویان می‌توانند جهت ثبت نام در این آزمون از تاریخ ۱۰ الی ۱۹ مهرماه ۱۴۰۲ به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان کشور مراجعه نمایند.

مدیریت دانشگاه، ضمن تشکر از همکاری صمیمانه سازمان امور دانشجویان به ویژه جناب آقای دکتر محمد محمدی مسعودی مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان، کسب این مجوز را به همه اعضای محترم دانشگاه تبریک می‌گوید.

یکشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۲

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مجوز  برگزاری آزمون زبان سازمان امور دانشجویان (MSRT) را دریافت کرد

Developed by the IASBS Computer Centre