استقبال بیش از ۲۶۰۰ مخاطب از برنامه‌های خانه علم در تابستان ۱۴۰۲

با سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات صورت‌گرفته توسط مدیریت دانشگاه مبنی بر گسترش دامنه فعالیت‌ها و برنامه‌های ترویجی خانه علم، این مرکز در تابستان ۱۴۰۲ هجری خورشیدی با افزایش چشمگیر مخاطبان خود مواجه گردید به طوری که بیش از ۲۶۰۰ مخاطب عمدتاً دانش‌آموزی، در برنامه‌ها و فعالیت‌های خانه علم مشارکت نمودند.

برگزاری مسابقه هفته با بیش از ۱۷۰۰ مخاطب، برگزاری دوره‌های نجوم رصدی با بیش از ۲۰۰ مخاطب دانش‌آموزی، برگزاری مدرسه تابستانی ریاضی به مدت ۱۰ روز، و میزبانی یا همکاری برای برگزاری تعدادی از رویدادهای دانشجویی دیگر (سینمای علم، مدرسه آموزش شیمی، چهل و پنجمین دوره مسابقات ریاضی و برنامه رصد شهاب‌باران)، اهم فعالیت‌هایی هستند که روزهای پُرازدحام و پرمخاطبی را برای خانه علم دانشگاه در این تابستان رقم زدند. کلاس‌های آموزشی علوم پایه برای دانش‌آموزان پایه‌های تحصیلی مختلف شامل ۱۳ کلاس در درس‌های ریاضی، فیزیک، شیمی، نجوم مفهومی و زیست‌شناسی نیز در این تابستان، به منوال گذشته و به طور مؤثر ادامه یافت. و در نهایت، افزودن محتوای علمی به وبسایت خانه علم، اقدام جدیدی است که منجر به افزایش چشمگیر بازدیدهای وبسایت خانه علم شده است. محتوای علمی-ترویجی خانه علم در برگه‌ای با نام «تالار علم» به مخاطبان عرضه می‌شود و شامل بخش‌هایی همچون «علمخانه»، «علمآموز»، «نگارخانه علم» و «تصویر نجومی روز ناسا» است.

مدیریت دانشگاه، ضمن ارج‌نهادن به اقدامات و موفقیت‌های کسب‌شده، برای خانه علم دانشگاه در سال تحصیلی جدید آرزوی روزهای موفق برای رسیدن به اهداف پیش‌بینی‌شده دارد.

شنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۲

استقبال بیش از ۲۶۰۰ مخاطب از برنامه‌های خانه علم در تابستان ۱۴۰۲