درج نام چهار استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در لیست ۱% دانشمندان پراستناد جهان

اخیرا پایگاه اطلاعات علمی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC، اقدام به انتشار لیست ۱% دانشمندان پراستناد جهان کرده است. دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دارای چهار تن از اساتید دانشمند پر استناد جهانی است. آقایان دکتر بابک کریمی از سال ۲۰۰۸، دکتر محمدمهدی نجف‌پور از سال ۲۰۱۶، دکتر فضل اله سلیمانی از سال ۲۰۲۰ و دکتر مهدی بهلولی از سال ۲۰۲۲، در این لیست قرار دارند. این چهار عضو هیات علمی و همکار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دارای بیشترین میزان استنادات به تولیدات علمی محققان در مجلات علمی معتبر جهانی بوده‌اند.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایگاه را به اساتید، یاوران علمی و دانشجویان محترم دانشگاه که با فعالیت‌های شبانه‌روزی خود این دستاوردها را رقم زده‌اند، تبریک می‌گوید.

سه شنبه، ۷ آذر ۱۴۰۲