برگزاری مراسم گرامی‌داشت روز دانشجو

روز ۱۸ آذر ۱۴۰۲، مراسم گرامی‌داشت روز دانشجو در سالن همایش‌ دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر محسن افشارچی استاندار محترم زنجان و هیئت همراه، دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه، و حجت الاسلام و المسلمین علی قره‌داغی رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان برگزار شد، استقبال دانشجویان و دانش‌آموختگان بسیار چشمگیر بود.

در ابتدا دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان و همچنین تبریک این روز به تمامی دانشجویان عزیز، با اشاره به علت نامگذاری این روز، انرژی و اشتیاق دانشجویان برای یادگیری و نو شدن و خلاقیت را با وجود امکانات کم، بسیار چشم‌نواز و عامل مهم پیشرفت در تمامی عرصه‌های علمی در دانشگاه و کشورعنوان نمودند. ایشان عنوان کردند که باید شرایط را برای افزایش نشاط و امید در جوانان مهیا کنیم. هرجا که به این جوانان میدان داده‌ایم و نیروی آن‌ها در جهت درست استفاده شده است، نتایج چشمگیری برای کشور به همراه داشته است. قدر جوانان را باید بدانیم و برای ایجاد امید در آن‌ها بکوشیم.

همچنین در ادامه دکتر محسن افشارچی استاندار محترم زنجان، با اشاره به آینده روشن پیش روی جوانان، بیان داشتند دستیابی به عرصه‌های علمی رمز موفقیت هر کشور است، و برای این منظور باید تمامی موانع بر سر راه این حرکت برداشته شود. جوانان باید امید داشته باشند و به تلاش خود در کسب علم و دانش ادامه دهند.

پس از سخنرانی ایشان از دانشجویان برتر هر رشته/مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر و تجلیل شد. در بخش پایانی نیز موسیقی سنتی زنده توسط تیمی از دانشجویان دانشگاه به همراه مسابقات متنوع استندآپ، دوبله انیمیشن، شعرخوانی، مشاعره و معرفی کانون‌های دانشجویی انجام گرفت.

یکشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۲

برگزاری مراسم گرامی‌داشت روز دانشجو