تیم المپیاد دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی دکتر حسین حقی، مقام نخست دوازدهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک را به‌دست آورد

در دوازدهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک به میزبانی کشور چین (IOAA2018)، تیم 9 نفره المپیاد دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی دکتر حسین حقی، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و دکتر مهدی خاکیان قمی، با کسب 6 مدال طلا و 3 مدال نقره از میان 42 کشور شرکت‌کننده در این مسابقات، موفق شدند با اقتدار، مقام نخست را به‌دست آورند.
پس از تیم ایران، در مقام های دوم تا چهارم، به ترتیب تیم کشور روسیه با 4 مدال طلا و 1 نقره، تیم کشور چین با 2 مدال طلا و 2 نقره و تیم کشور امریکا با 2 مدال طلا و 1 نقره و 1 برنز قرار داشتند. همچنین خانم هدی پورغلامی نیز، کاپ افتخار بهترین نمره رصد نجوم را کسب کردند.
تیم المپیاد نجوم جمهوری اسلامی ایران، در سال گذشته نیز در مسابقات تایلند 2017، با کسب 1 مدال طلا و 3 مدال نقره و 1 مدال برنز موفق به کسب مقام سوم تیمی شده‌بودند.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب مقام نخست المپیاد جهانی نجوم را به جامعه علمی کشور و علی‌الخصوص دکتر حسین حقی تبریک گفته و برای ایشان آرزوی توفیقات روزافزون دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دوازدهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک و و انعکاس خبر در انجمن نجوم ایران ، روزنامه همشهری ، سامانه دانش‌آموزی سناد و خبرگزاری فارسی یورو نیوز مراجعه نمائید.

چهارشنبه، ۷ آذر ۱۳۹۷