کسب جایزه مغز و شناخت اهوازی توسط دانش‌آموخته دکتری فیزیک دانشگاه

در حاشیه مراسم اختتامیه دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی کشور، جایزه مغز و اعصاب اهوازی به آقای مجتبی مددی اصل، دانش‌آموخته دکتری فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد. آقای مجتبی مددی اصل، دانش‌آموخته دکتری فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برای پژوهش با عنوان «بهبود عملکرد روش‌های تحریک الکتریکی مغز به منظور درمان بیماری‌های مغز و اعصاب» با راهنمایی دکتر علیرضا ولی‌زاده عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه، موفق به کسب رتبه سوم بخش سخنرانی پژوهشگران جوان دهمین دوره جایزه مغز و اعصاب اهوازی شده است.

این جایزه که از معتبرترین جوایز علوم اعصاب کشور است، به برگزیدگان زیر ۳۵ سال از میان پژوهشگران حوزه مرتبط با علوم اعصاب و علوم و فناوری‌های شناختی اعطا می شود. این جایزه به یاد علی ‌بن ‌عباس مسعودی اهوازی، پزشک برجسته ایرانی قرن چهارم هجری، به نام جایزه اهوازی نام‌گذاری شده است.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایگاه را به جامعه علمی کشور و به ویژه ایشان تبریک می‌گوید.

شنبه، ۷ بهمن ۱۴۰۲

کسب جایزه مغز و شناخت اهوازی توسط دانش‌آموخته دکتری فیزیک دانشگاه