اولین گردهمایی دانشجویان بین‌المللی استان زنجان در دانشگاه برگزار شد

در روز ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ اولین گردهمایی دانشجویان بین‌المللی استان زنجان در سالن همایش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد. در این گردهمایی که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان و دانشگاه زنجان برگزار شد بیش از ۱۲۰ دانشجوی بین‌المللی از کشورهای افغانستان، بلژیک، پاکستان، سنگال، سوریه، عراق و لبنان، شرکت کردند.

در این برنامه یک‌روزه که با همکاری چند تن از دانشجویان بین‌المللی استان به عنوان قاری قرآن مجید، مجری برنامه و ارائه‌دهندگان برنامه‌های معرفی کشورها و دانشگاه خود برگزار شد، علاوه بر روسا و معاونین دانشگاه‌های استان زنجان، شهردار محترم زنجان دکتر علیرضا فیروزفر، نماینده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، نماینده اداره گذرنامه، مهاجرت و امور اتباع استان زنجان، نماینده اداره امور کنسولی استان زنجان و دیگر میهمانان حضور داشتند.

در ابتدای برنامه دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه، پس از عرض خیرمقدم به میهمانان و دانشجویان بین‌المللی دانشگاه‌های استان زنجان، همکاری‌های علمی و بین‌المللی را به عنوان پل ارتباطی قوی میان کشورها و دارای اثر هم‌افزا در ارتباطات در تمامی حوزه‌ها دانستند و لزوم توجه مسئولان و سیاست گذاران کشور برای تسهیل در این نوع ارتباط‌ها شدند. ایشان اشاره کردند دانشگاه‌های استان زنجان به ویژه در سال‌های اخیر نشان داده‌اند که جایگاه مطلوبی در جذب دانشجویان بین‌المللی دارند.

در ادامه برنامه، دکتر علیرضا فیروزفر شهردار محترم زنجان، دکتر جلال بازرگان رئیس محترم دانشگاه زنجان و دکتر اسکندری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به سخنرانی پرداختند. سپس از دانشجویان بین‌المللی برتر هر یک از دانشگاه‌ها، و همچنین مدیران و دست اندرکاران امور بین‌المللی استان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در بخش میانی برنامه، دانشجویان بین‌المللی استان زنجان به معرفی کشورهای خود پرداختند و در بخش پایانی اجرای زنده موسیقی صورت گرفت. همچنین پس از نمایش بخش "دیدگاه" دانشجویان از دانشگاه‌های خود به برگزیدگان مسابقه عکاسی زندگی دانشجویی و مسابقه خطاطی (همزمان با مراسم) نیز جوایزی اهدا شد.

در برنامه بعدی این گردهمایی، دانشجویان پس از اقامه نماز و صرف ناهار، با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان از پایگاه جهانی سلطانیه و پایگاه ملی چلبی‌اوغلی دیدن کردند.

چهارشنبه، ۲۵ بهمن ۱۴۰۲

اولین گردهمایی دانشجویان بین‌المللی استان زنجان در دانشگاه برگزار شد