اخبار و کنفرانس ها

پنجمین همایش منطقه ای تغییر اقلیم و گرمایش زمین 8 و 9 اسفند 1397

پژوهشکده تغییر اقلیم و گرمایش زمین، پنجمین همایش منطقه ای تغییر اقلیم و گرمایش زمین را در تاریخ 8 و 9 اسفند سال 1397 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار خواهد کرد.
در این همایش پژوهشگران به بحث و تبادل دانش در زمینه های مرتبط با تغییر اقلیم و آموزش، تغییر اقلیم و بحران آب (سطحی و زیرزمینی)، انرژی¬های نو و تجدیدپذیر، مدلسازی و پیش بینی تغییر اقلیم (منطقه¬ای و جهانی)، تغییر اقلیم و مخاطرات زمین (ریزگرد، سیل، فرونشست، خشکسالی و ...)، دیرینه اقلیم و رسوب شناسی، تغییرات اقلیم و سلامت، تغییر اقلیم کشاورزی و امنیت غذا ، اقلیم و معماری سنتی در ایران، مدیریت پایدار انرژی و آب: چالش¬ها و راهکارها، گازهای گلخانه¬ای ایران– راهکارهای کاهش آن خواهند پرداخت.
پژوهشگران علاقه‌مند می‌توانند برای ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی همایش مراجعه نمایند.

چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷

پنجمین همایش منطقه ای تغییر اقلیم و گرمایش زمین