جایزه دکتر کاظمی آشتیانی به عضو هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد

جایزه دکتر کاظمی آشتیانی به آقای دکتر حسین مولوی عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اعطا شد. دکتر حسین مولوی، از آذرماه سال ۱۴۰۱ به عنوان عضو هیات علمی، همکاری خود را با دانشکده شیمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، آغاز کرده است.

طرح شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان با عنوان طرح دکتر کاظمی آشتیانی از مجموعه طرح‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان می‌باشد. این جایزه به پژوهشگران و استادیاران جوان کشور برای ارتقای توانمندی‌ها، حمایت از مسئولیت‌های اجتماعی، حمایت از فعالیت‌های پژوهشی و تجهیزات آن‌ها و در راستای حل چالش‌ها و مسائل علمی پژوهشی جامعه، اعطا می‌شود. جایزه طرح دکتر کاظمی آشتیانی از طرف بنیاد ملی نخبگان به اساتید موفق در زمینه چاپ کتاب، انتشار مقالات علمی برجسته و ثبت اختراع اعطا می‌شود.

مدیریت دانشگاه کسب این موفقیت را به تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه به ویژه آقای دکتر حسین مولوی تبریک گفته و برای ایشان، آرزوی موفقیت بیشتر در تمامی عرصه‌های علم و دانش دارد.

یکشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

Developed by the IASBS Computer Centre