پذیرش دانشجوی دکتری ناپیوسته ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از طریق آزمون در گرایش‌های زیر دانشجو می‌پذیرد:

کد رشته آنالیز (۴ نفر)

کد رشته جبر (۲ نفر در گرایش جبر و ۲ نفر در گرایش گراف و ترکیبیات)

کد رشته هندسه (۲ نفر)

کد رشته رياضي كاربردي (۳ نفر در گرایش ریاضی مالی)

لازم به ذکر است دانشجویان پذیرفته شده در طول دوره تحصیل می‌توانند از کمک هزینه‌های تحصیلی نظیر دستیار آموزشی، دستیار پژوهشی، همیار دانشجویی و هزینه شرکت در همایش‌های داخلی و خارجی بهره‌مند شوند. همچنین اتاق کار و برخی امکانات رفاهي  دیگر در اختیار دانشجویان پذیرفته شده قرار خواهد گرفت.

جهت اطلاعات بیشتر می‌توانید صفحه دانشکده ریاضی و صفحه شخصی اساتید دانشکده را مشاهده فرمائید.

همچنین در صورت نیاز به توضیحات بیشتر می‌توانید با شماره ۳۳۱۵۵۰۴۷-۰۲۴ و ۳۳۱۵۵۰۸۷-۰۲۴ در ساعات اداری تماس بگیرید و یا به آدرس‌های s.khodayifar[at]iasbs.ac.ir و reihany[at]iasbs.ac.ir ایمیل ارسال کنید.

شنبه، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

پذیرش دانشجوی دکتری ناپیوسته ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳