پذيرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور (استعداد درخشان) در رشته شیمی پلیمر برای سال ۱۴۰۳

دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان مطابق آيين‌نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمی جهت ورود به دوره‌‌های بالاتر (آیین‌نامه‌های پذیرش دانشجو به شیوه استاد محور استعداد درخشان) اقدام به پذيرش دانشجو در مقاطع كارشناسی ارشد (۱ نفر) و دكتری ناپیوسته (۱ نفر) در رشته شیمی پلیمر به شیوه استاد محور (استعداد درخشان) در دانشکده شیمی و با مشارکت شرکت نخ تایر صبا تحت راهنمایی جناب آقای دکتر امین عبدالهی می‌نمايد.

لذا از واجدین شرایط خواهشمند است مدارک (رزومه مطابق با آیین نامه استعداد درخشان دانشگاه) و درخواست خود را حداکثر تا تاريخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ به آدرس ایمیل a.abdollahi@iasbs.ac.ir ارسال و یا جهت پرسش سوالات با شماره ۳۳۱۵۳۱۳۱ تماس حاصل كنند.

عنوان پروژه: فناوری تولید آزمایشگاهی امولسیون های پایه آبی برای اصلاح سطح الیاف نساجی

لینک دسترسی به جزئیات پروژه در سامانه نان: https://nan.ac/challenges/24793

یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳