بازدید رئیس دانشگاه از درمانگاه امیر اعلم غضنفریان

دکتر بابک کریمی رئیس محترم دانشگاه، در روز دوشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳، از روند پیشرفت درمانگاه امیراعلم غضنفریان دانشگاه بازدید کردند.

در این بازدید، جلسه‌ای پیرامون روند پیشرفت درمانگاه امیراعلم غضنفریان که به همت والده بزرگوار مرحوم دکتر امیراعلم غضنفریان در محل پژوهشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین پارک علم و فناوری دانشگاه، در دست احداث است، برگزار شد. دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، پس از خیرمقدم به میهمانان، از وقف پژوهشی خیرین به عنوان یکی از عوامل کلیدی پیشرفت در دانشگاه، به ویژه در سال‌های اخیر نام بردند. همچنین دکتر سید احسان ندائی اسکوئی رئیس محترم پارک علم و فناوری دانشگاه، گزارشی از روند برقراری درمانگاه با کمک خیرین محترم (خانواده مرحوم امیراعلم غضنفریان دانشمند زنجانی در حوزه فیزیک مواد الکترونیک) در دانشگاه ارائه دادند.

شنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۳

بازدید رئیس دانشگاه از درمانگاه امیر اعلم غضنفریان