کارکنان دانشگاه موفق به کسب مقام اول مسابقات تیمی دارت بانوان استان زنجان شدند

مسابقات قهرمانی دارت کارکنان دولت، روز 6 دی‌ماه 1397در سالن مجموعه ورزشی دریادلان زنجان برگزار شد. در این مسابقات تیم کارکنان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با حضور خانم‌ها سارا فتاحی، ساناز محمدی، سارا نظری و یاسمن نیکخواه بهرامی به سرپرستی خانم فرشته سلطانی موفق شدند در بخش مسابقات تیمی، مقام اول استان را کسب نمایند. تیم بانوان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با کسب این مقام، موفق شد تا به عنوان نماینده کارکنان دولت استان زنجان به مسابقات قهرمانی کشور که در بهمن ماه 1397 برگزار خواهد شد، اعزام گردد.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را به کارکنان ورزشکار و جامعه ورزشی دانشگاه علی‌الخصوص این عزیزان، تبریک و تهنیت می‌گوید و امیدوار است تا در مسابقات قهرمانی کشور نیز به شایستگی بدرخشند.

یکشنبه، ۹ دی ۱۳۹۷

کارکنان دانشگاه موفق به کسب مقام اول مسابقات تیمی دارت بانوان استان زنجان شدند