برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳

روز ۲۲ مهرماه ۱۴۰۳، مراسم معارفه دانشگاه برای دانشجویان نوورود سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ برگزار شد. در این مراسم که با حضور دانشجویان نوورود دانشگاه، در محل آبنمای دانشکده فیزیک برگزار شد، دکتر سعداله نصیری قیداری سرپرست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را به لحاظ کیفی جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور عنوان کردند. همچنین ایشان با اشاره به جوان بودن دانشگاه، بیان داشتند دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در برخی گرایش‌ها برند کشوری است.

دکتر نصیری قیداری در توصیه‌ای به دانشجویان نوورود، با تأکید بر اینکه باید شاکر خداوند باشیم که نعمت قرارگرفتن در مسیر علم‌آموزی را در پیش‌روی ما قرارداده‌است، گفت: آموزش، پژوهش، نوآوری و علم‌آموزی جزو شاخص‌های انسانی است و این شاخص‌ها تفاوت بین انسان و سایر موجودات را مشخص می‌کند.

ایشان با اشاره به اینکه دانشگاه بولونیا در کشور ایتالیا به عنوان قدیمی ترین دانشگاه جهان تا قبل از سال ۲۰۱۷ شناخته می‌شد، بیان داشتند که با تلاش‌های کمیسیون ملی یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه گندی‌شاپور به عنوان اولین دانشگاه جهان با قدمت ۱۷۵۰ سال، به تایید سازمان جهانی یونسکو رسید. همچنین دکتر نصیری قیداری به اهمیت تولید علم و فناوری در فرآیند تمدن‌سازی، به تاسیس رصدخانه مراغه و ۲۲ رصدخانه دیگر از قرن دوم تا نهم هجری در دوران تمدن اسلامی اشاره کردو اینکه رصدخانه مراغه به مدت ۳۰۰ سال مهمترین رصدخانه جهان بود، افزودند: برای دانشجویان نوورود مهمترین عناصر موفقیت، پشتکار در انجام کارها، امید به آینده و پایبندی به اخلاق است.

در ادامه این مراسم، دکتر زارع نهندی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با اشاره به فصلی بودن آموزش دانشگاه برخلاف سایر دانشگاه‌های کشور، از عدم ایجاد فاصله بین بدنه و مدیریت دانشگاه به عنوان یکی از ملزومات فرهنگی این دانشگاه یاد کردند. ایشان با اشاره به قوانین دقیق بخش آموزشی، توجه به مقررات و انجام وظایف آموزشی و پژوهشی را از نکات مهم قلمداد کردند. همچنین دکتر زارع نهندی از ویژگی‌هایی مانند دسترسی ۲۴ ساعته به آزمایشگاه‌های مختلف و امکان استفاده از کتابخانه تا ساعت ۱۰ شب، به عنوان ویژگی‌های خاص این دانشگاه نام بردند.

دکتر باستانی معاون محترم دانشجویی و امور فرهنگی - اجتماعی دانشگاه نیز، با اشاره به ورود دانشجویان در عرصه فرهنگی علاوه بر فعالیت‌های علمی، حمایت این معاونت را برای دانشجویان بیان داشتند. ایشان با تاکید بیشتر دانشجویان به سلامت روح و جسم خود، به وجود کانون‌های فرهنگی و امکانات دانشجویی از جمله سالن‌های ورزشی، سالن غذاخوری و کافی‌شاپ دانشگاه و سایر موارد اشاره کردند.

همچنین دکتر خواجه‌پور استاد پیشکسوت دانشکده فیزیک دانشگاه به دانشجویان نوورود خیرمقدم گفتند و برای آنها آرزوی توفیق نمودند. در پایان این مراسم، دانشجویان در کنار رئیس دانشگاه، معاونین، جمعی از مدیران و کارمندان عکس دسته جمعی گرفتند.

دوشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۳

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳