بیست و سومین گردهمایی بین‌المللی پژوهشی نجوم ایران برگزارشد

بیست و سومین گردهمایی بین‌المللی پژوهشی نجوم ایران در تاریخ 8 و 9 خردادماه 1399 به صورت مجازی (وبینار) در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.

این گردهمایی سالانه که به منظور حفظ سلامت و پیشگیری از انتقال بیماری کووید 19 به صورت آنلاین(برخط) برگزار شد، با تاییدشدن حدود 55 مقاله توسط کمیته علمی گردهمایی از میان 120 مقاله علمی ارسال‌شده، توانست امکان حضور بیش از 290 شرکت‌کننده علاقه‌مند به نجوم، اختر فیزیک و کیهان‌شناس را در سخنرانی‌های مختلف فراهم سازد. همچنین در این گردهمایی، با امکان سخنرانی مجازی بیش از 30 استاد داخلی و خارجی علم نجوم، از کشورهای کانادا، استرالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و آمریکا، تبادل مباحث علمی و پژوهشی روز دنیا در سطح بالای علمی صورت‌پذیرفت.

وجه تمایز برگزاری مجازی بیست و سومین گردهمایی بین‌المللی نجوم ایران، نسبت به دیگر گردهمایی‌های مجازی، وجود جلسات ارائه پوستر از طرف بیش از 20 شرکت‌کننده، بود. این موضوع نشاندهنده آن است که گردهمایی‌های مجازی در برخی موارد، حتی می‌توانند از حضور فیزیکی شرکت‌کنندگان نیز بهره‌مندتر باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت بیست و سومین گردهمایی پژوهشی نجوم ایران مراجعه نمایید.

شنبه، ۱۰ خرداد ۱۳۹۹

بیست و سومین گردهمایی بین‌المللی پژوهشی نجوم ایران برگزارشد