مدارك مورد نياز جهت درخواست پذيرش استعداد درخشان دوره كارشناسي ارشد، دكتري ناپیوسته و دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتری) سال 1399

دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان در نظر دارد مطابق با مفاد آيین‌نامه‌های سازمان سنجش آموزش كشور برای سال تحصیلی 1400-1399 از بین متقاضیان واجد شرایط دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد، دكتري ناپیوسته و دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتری) کلیه رشته‌ها پذیرش کند.

متقاضیان بايستي تمامي فرم‌ها و مدارك زير را تا تاريخ سی و یکم مرداد ماه سال 1399 به آدرس پستی: زنجان، کدپستی 4513766731، دفتر آموزش دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (آقای رحمتیان) ارسال كنند و درصورت دعوت به مصاحبه اصل تمامي مدارك را به همراه داشته باشند.

1- مستندات مقاله (مطابق با مفاد آیین‌نامه مذکور)

2- فرم توصيه‌نامه (حداقل دو توصيه‌نامه) دریافت فایل

3- فرم مشخصات فردي دریافت فایل

4- فرم معرفی‌نامه متقاضیان ورود به مقطع كارشناسي ارشد و دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتری)، حائز شرایط آیین‌نامه دریافت فایل

5- مدارك شناسايي (اصل و كپي كارت ملي و شناسنامه (تمام صفحات))

6- تصوير گواهي موقت و ريزنمرات مقطع كارشناسي (براي داوطلبان ورود به دوره كارشناسي ارشد، دكتري و دکتری مستقیم (کارشناسی به دکتری)،) و كارشناسي ارشد (براي داوطلبان ورود به دوره دكتري) (مدارك اخذ شده از دانشگاه‌هاي خارج بايد توسط وزارت علوم تحقيقات و فناوري، ارزيابي و تاييد شده باشد)، (اصل مدارك به هنگام مراجعه بايستي حتماً به‌همراه باشد)

7- كارت پايان خدمت (درصورت نبود كارت بايستي وضعيت سربازي مشخص باشد)

8- ارائه مستندات درخصوص هر يك از بندهاي آيين‌نامه كه شامل داوطلب مي‌شود. (مستنداتي از قبيل نمونه كشوري، رتبه اول تا سوم جشنوارهها و ساير موارد مشابه قيد شده در آيين‌نامه) دريافت فايل آيين‌نامه

9- خلاصه فعاليت علمي و پژوهشي (Curriculum Vitae)

10- مدرك زبان خارجي (در صورت داشتن)

11- فيش واريزي 800.000 ریالی (جهت بررسي اوليه پرونده) شماره شبا  ir840100004001086603022542 بانک مرکزی شعبه معاملات ریالی بنام حساب تمركز درآمدهاي اختصاصي دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان، مبلغ واريزي عودت داده‌نمی‌شود. (اصل فیش به همراه مدارک ارسال شود)

نكات قابل توجه:

1- داوطلبان بايستي تمامي بندهاي آيين‌نامه را مطالعه و بر مبنای آن در صورت واجد شرایط بودن درخواست خود را ارسال نمایند. (لازم به ذكر است كه دانشگاه در خصوص رد يا قبول درخواست‌هاي ارسالي داوطلبان پس از بررسی مدارک ارسالی مختار است) دریافت فایل آیین‌نامه

2- اسامی داوطلبانی که جهت مصاحبه دعوت خواهند شد و زمان مصاحبه متعاقبا اعلام می‌شود.

3- شماره تماس دانشکده‌ها:

دانشكده رياضي: خانم ريحاني 33155047-024 , reihany[at]iasbs.ac.ir

دانشكده شيمي: خانم محمدی  33153231-024 , sanaz.mohammadi[at]iasbs.ac.ir

دانشکده علوم زمين: خانم میهن‌پرست 33153826-024 , mihanparast[at]iasbs.ac.ir

دانشكده علوم زيستي: خانم خادمی 33153339-024 , mitra.khademy[at]iasbs.ac.ir

دانشكده علوم رايانه و فناوري‌اطلاعات: خانم براري  33153441 -024 , barari[at]iasbs.ac.ir

دانشكده فيزيك: خانم نجفلو  33152107-024 , a.najafloo[at]iasbs.ac.ir

4- نحوه مصاحبه متعاقبا توسط دانشکده و پس از بررسی مدارک داوطلب به داوطبان اعلام می‌شود.

یکشنبه، ۱۵ تیر ۱۳۹۹

Developed by the IASBS Computer Centre