پذیرش دانشجوی دکتری ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از طریق آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ در شاخه های زیر  دانشجو   می پذیرد.

1-    آنالیز (یک نفر در زمینه آنالیز ریاضی ، یک نفر در زمینه آنالیز تصادفی با گرایش به ریاضی مالی)

2-    جبر (چهار نفر در زمینه جبر، یک نفر در زمینه نظریه گراف و ترکیبیات علاوه بر ظرفیت اعلامی در صورت امکان)

3-    آنالیز عددی (چهار نفر در زمینه  آنالیز عددی و یک نفر در زمینه آنالیز عددی با گرایش به ریاضی مالی)

لازم به ذکر است دانشجویان پذیرفته شده در طول دوره تحصیل می توانند از کمک هزینه های تحصیلی نظیر دستیار آموزشی و دستیار پژوهشی و هزینه شرکت در همایش‌های داخلی و خارجی بهره مند شوند. همچنین اتاق کار  و برخی امکانات دیگر  در اختیار دانشجویان پذیرفته شده قرار خواهد.

جهت اطلاعات بیشتر می توانید  صفحه دانشکده ریاضی و صفحه شخصی اساتید دانشکده را مشاهده فرمائید. جهت واریز هزینه، به آدرس http://paperless.iasbs.ac.ir مراجعه فرمائید. همچنین در صورت نیاز به توضیحات بیشتر می توانید با شماره 33155047-024 در ساعات اداری تماس بگیرید و یا به آدرس‌های ali.taherkhani[at]iasbs.ac.ir و reihany[at]iasbs.ac.ir   ایمیل ارسال کنید.

دوشنبه، ۳ شهریور ۱۳۹۹

پذیرش دانشجوی دکتری ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹