مراسم تکریم و تجلیل از استاد برجسته دکتر محمدتقی توسلی در دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و تجلیل از استاد برجسته دکتر محمدتقی توسلی، روز سه‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ به صورت حضوری (تعداد محدود) توسط بنیاد نخبگان استان زنجان و با همکاری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، در سالن همایش‌های دانشگاه و به صورت ارتباط مجازی از سراسر دنیا برگزار شد. دکتر محمدتقی توسلی از شاگردان استاد فقید دکتر محمود حسابی، استاد دانشکده فیزیک دانشگاه تهران و برنده جایزه گالیلئو گالیله در سال ۲۰۱۰ هستند که از جمله بنیان‌گذاران رشته دکتری اپتیک در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، نیز می‌باشند.

در این مراسم، ابتدا دکتر سیف‌اله رسولی، رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان، با ارائه مطالبی پیرامون طرح تکریم و الگوسازی اساتید برجسته کشور، افتخارات و فعالیت‌های علمی دکتر محمدتقی توسلی را به صورت خلاصه بیان داشتند. سپس دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین در مراسم و تمامی شرکت‌کنندگان در ارتباط مجازی، توسعه فیزیک تجربی در کشور و هدایت و آموزش دانش آموختگانی که خود در قامت کارآفرین و یا عضو هیئت علمی فعال هستند را از مهمترین دستاوردهای دکتر توسلی نام بردند.پس از پخش کلیپ مختصری از فعالیت‌های علمی دکتر توسلی، دکتر یوسف ثبوتی، بنیان‌گذار محترم دانشگاه به ایراد سخنانی در زمینه اخلاق علمی و تاثیرات دکتر توسلی در دوران حضور در دانشگاه‌های شیراز، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و دانشگاه تهران پرداختند. پس از ایشان، دکتر رضا منصوری (معاون اسبق پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استاد بازنشسته فیزیک دانشگاه صنعتی شریف)، دکتر محمدرضا اجتهادی (رئیس انجمن فیزیک ایران) و دکتر حمیدرضا مشفق (رئیس پردیس علوم دانشگاه تهران) به صورت مجازی سخنرانی کردند.

در پایان این مراسم، دکتر محمدتقی توسلی ضمن تشکر از همسر خود در طول این دوران علمی، ارتباط علم و صنعت را منوط به کاربردی‌سازی علم در دانشگاه‌ها و به‌کارگیری آن در صنعت و زندگی روزمره عنوان کردند و این مهم را از وظایف اصلی دانشگاهیان جوان کشور عنوان کردند. پس از این سخنرانی، از این استاد برجسته به سبب بیش از نیم قرن فعالیت‌ها و تلاش‌های علمی و کاربردی ایشان، تجلیل به عمل آمد.

سه شنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۹۹

مراسم تکریم و تجلیل از استاد برجسته دکتر محمدتقی توسلی در دانشگاه برگزار شد