صندوق حمایت از دانشجویان باران افتتاح شد

در طی مراسمی در روز چهارشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۳۹۹، با حضور آیت‌ا... علی خاتمی، نماینده محترم ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه محبوب شهر زنجان، حجت الاسلام و المسلمین شامی رئیس محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان و جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه (با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی) در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، صندوق حمایت از دانشجویان "باران" افتتاح شد.

در این مراسم، ابتدا حضرت آیت‌ا... خاتمی ضمن تبریک عید سعید مبعث و تقارن این عمل نیکوکارانه با این عید بزرگ مسلمانان، بنیان و بنیاد این دانشگاه را براساس خیر و اقدامات نیکوکارانه عنوان کردند و از این دانشگاه به عنوان برندی برای خیرین نام بردند. ایشان با اشاره به روحیه همدلی و نیکوکاری مردم زنجان، ضمن تشکر از این اقدام ارزشمند و اعلام حمایت از آن، توصیه‌هایی روشنگرایانه در مسیر شروع به کار این صندوق، بیان داشتند.

در ادامه،  جناب آقای دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین در جلسه و امام جمعه محبوب زنجان، توضیحات مختصری از اقدامات صورت‌گرفته در دانشگاه از طرف خیرین و فعالیت‌های انجام‌شده برای کسب مجوز تاسیس صندوق باران ارائه نمودند. ایشان با اشاره به فعالیت‌های دو سال گذشته تحت عنوان وقف پژوهشی (در جهت جذب حمایت خیرین برای ایجاد آزمایشگاه های پژوهشی در دانشگاه) و تاسیس صندوق خصوصی حمایت تحصیلی یاردانش به همت تعدادی  از اساتید نیکوکار این دانشگاه در سال گذشته، از شکل‌گیری و تاسیس صندوق باران به عنوان نهادی رسمی و تحت حمایت دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نام بردند. همچنین ایشان با تاکید بر ادامه و افزایش حرکت خیرانه و فرهنگ سازی امور خیریه که از ابتدا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی بوده است، مهمترین هدف در فعالیت‌های‌ صندوق باران در راستای خدمت به دانشجویان را، «کمک و همدلی مناسب، به‌موقع و به سرعت» برای پوشش گستره وسیعی از نیاز دانشجویان با رعایت شان بسیار ارزشمند این عزیزان برشمردند.

پس از ایشان، جناب آقای دکتر علی باستانی، معاون محترم دانشجویی و فرهنگی-اجتماعی دانشگاه، گزارش مختصری از مجموعه فعالیت‌های این صندوق، اعضای هیات امنا و اساسنامه تصویب شده صندوق باران ارائه دادند. ایشان با اشاره به قرارگیری صندوق باران تحت حمایت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دامنه حمایت دانشجویان  این صندوق را فراتر از اعطای تسهیلات تحصیلی، مادی و معنوی عنوان کردند.

سپس جناب حجت الاسلام و المسلمین شامی، رئیس محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان زنجان، با توجه به تجربیات حمایتی از دانشجویان در دفتر نهاد رهبری استان در طی سه دهه فعالیت، از حفظ حرمت، عزت نفس و جایگاه دانشجو به عنوان یکی از مهمترین ارکان و رهنمودهای موفقیت صندوق‌های حمایتی دانشجویی اشاره داشتند.

در پایان، ریاست دانشگاه با اشاره به انواع حمایت‌های مادی بلاعوض و یا حالت قرض‌الحسنه کوتاه‌مدت و بلندمدت برای دانشجویان، اهمیت جذب حمایت مالی از طرف نیکوکاران شهر زنجان و کشور و همچنین حمایت مالی اساتید را به عنوان موتور حرکتی این صندوق نام بردند. در ادامه جلسه، ضمن ارائه نقطه نظرات سازنده و اثربخش از طرف اعضای محترم هیئت امنای صندوق، مقرر شده تا در جلسات منظم برنامه ریزی برای شیوه نامه اجرائی انواع حمایت های صندوق در سال ۱۴۰۰ بر اساس اساسنامه مصوب آن صورت گیرد. در پایان جلسه، هیات رئیسه دانشگاه، هیات امنای صندوق حمایت از دانشجویان باران و هریک از حاضرین در جلسه به جهت حمایت از این صندوق، مبلغی را اعلام نمودند تا بخش امور مالی دانشگاه به صورت ماهانه از حقوق‌شان کسر و به حساب جاری صندوق باران واریز کنند.

چهارشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

صندوق حمایت از دانشجویان باران افتتاح شد