برنامه کاشت نهال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد

برنامه مراسم کاشت نهال به مناسبت هفته منابع طبیعی و گرامی‌داشت روز درخت‌کاری، در روز ‌شنبه ۲۳  اسفندماه ۱۳۹۹ در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

در این برنامه که از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۳:۳۰ با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم، جمعی از اعضای هیات علمی، مدیران، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ادامه داشت، تعداد بیش از ۳۰۰ اصله نهال انواع کاج سوزنی، کاج سیاه، کاج تویا، کاج نقره‌ای، زبان‌گنجشک، افرا، چنار و نارون در محوطه میانی ضلع شمالی دانشکده علوم زمین دانشگاه و مرکز رشد فناوری‌های نوین پارک علم و فناوری کاشته شد.

لازم به ذکر است از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون تعداد بیش از هزار اصله نهال و درختچه به مجموعه درختان فضای سبز دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان افزوده شده است. در راستای رعایت اصول دانشگاه سبز، همواره تلاش دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در راستای کاشت نهال‌های با نیاز به آب کمتر بوده است.

شنبه، ۲۳ اسفند ۱۳۹۹

برنامه کاشت نهال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد