پذیرش دانشجوی دکتری ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از طریق آزمون در شاخه های زیر  دانشجو می پذیرد:

آنالیز دونفر

جبر دو نفر

هندسه دو نفر

رياضي كاربردي سه نفر  (يك نفر در گرايش آنالیز عددی و دو نفر در گرايش ریاضی مالی)

لازم به ذکر است دانشجویان پذیرفته شده در طول دوره تحصیل می توانند از کمک هزینه های تحصیلی نظیر دستیار آموزشی و دستیار پژوهشی و هزینه شرکت در همایش‌های داخلی و خارجی بهره مند شوند. همچنین اتاق کار و برخی امکانات رفاهي  دیگر  در اختیار دانشجویان پذیرفته شده قرار خواهد گرفت.

جهت اطلاعات بیشتر می توانید  صفحه دانشکده ریاضی و صفحه شخصی اساتید دانشکده را مشاهده فرمائید.

همچنین در صورت نیاز به توضیحات بیشتر می توانید با شماره ۳۳۱۵۵۰۴۷-۰۲۴ در ساعات اداری تماس بگیرید و یا به آدرس‌های  ali.taherkhani[at]iasbs.ac.ir و reihany[at]iasbs.ac.ir   ایمیل ارسال کنید.

چهارشنبه، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

پذیرش دانشجوی دکتری ریاضی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰