مصاحبه دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشکده فیزیک، روزهای ۲۵-۲۷ خردادماه برگزار می‌شود

به اطلاع داوطلبان گرامی می‌رساند مصاحبه دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشکده فیزیک، روزهای ۲۵-۲۷ خردادماه (مطابق زمان‌بندی زیر) برگزار می‌شود:
نجوم: ۲۵ و ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
اپتیک و لیزر: ۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
ماده چگال: ۲۶ و ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

لازم است داوطلبان آزمون؛ جهت قطعی نمودن حضور خود در جلسه مصاحبه، فرم‌ها و مدارک مورد نیاز را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۰ به آدرس ایمیلa.najafloo@iasbs.ac.ir  ارسال نمایند.

مصاحبه به صورت مجازی است و زمان بندی دقیق، لینک جلسه مصاحبه و نام کاربری متعاقبا از طریق ایمیلی که مدارک ارسال شده است به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

ارسال تصویر فیش واریزی به همراه مدارک الزامی است.

فرم‌ها و مدارك مورد نياز در لینک زیر قابل دسترسی است:

ظرفیت پذیرش دانشجوی مقطع دکتری ناپیوسته فیزیک  برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شرح زیر است:

گرایش ماده چگال: ۸ دانشجو

گرایش اپتیک و لیزر : ۱۰ دانشجو

گرایش نجوم: ۲ دانشجو

دانشجویان پذیرفته شده در طول دوره تحصیل می‌توانند از کمک هزینه‌های تحصیلی نظیر دستیار آموزشی، دستیار پژوهشی، هزینه شرکت در همایش‌های داخلی و خارجی و امکاناتی نظیر اتاق کار بهره‌مند شوند.

سه شنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۰