مرکز کامپیوتر در طبقه دوم ساختمان فیزیک قرار دارد (کنار سایت کامپیوتر دانشکده فیزیک).
این
مرکز خدمات زیر
را به اعضای دانشگاه ارائه میدهد:
خدمات چاپ، ایمیل دانشگاهی، اتصال به اینترنت و امکانات سایت کامپیوتر.
كتابخانه(تركمان) دانشگاه تحصیلات تكمیلی علوم پایه زنجان فعالیت خود را ازسال ۱۳۷۲ آغاز كرده است. كتابخانه تركمان دارای مجموعه مفیدی از کتابهای تخصصی ، عمومی ، فرهنگهای دوزبانه و دایرهالمعارفهای تخصصی و عمومی است.
مدیریت امور آموزشی در این دانشگاه، بهعنوان یكی از واحدهای تابعه معاونت آموزشی- پژوهشی
دانشگاه محسوب
میشود و وظیفه اصلی آن، مدیریت كلیه امور آموزشی دانشجویان از آغاز تا فراغت از تحصیل است.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان
بلوار استاد یوسف ثبوتی، پلاک ۴۴۴
صندوق پستی ۱۱۵۹-۴۵۱۹۵ زنجان
کدپستی ۶۶۷۳۱-۴۵۱۳۷ ایران
دورنگار:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۵۱۴۲
تلفن:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۱۰۰۰
حوزه ریاست دانشگاه
تلفن:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۳۸۷۵
آدرس ایمیل: publicrelations[at]iasbs.ac.ir
اتاق: دانشکده ریاضی، امور اداری
تلفن:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۵۱۵۸
دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان
بلوار استاد یوسف ثبوتی، پلاک ۴۴۴
صندوق پستی ۱۱۵۹-۴۵۱۹۵ زنجان
کدپستی ۶۶۷۳۱-۴۵۱۳۷ ایران
دورنگار:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۵۱۴۲
تلفن:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۱۰۰۰
اتاق: دانشکده علوم زمین، اتاق C101
تلفن:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۳۸۷۵
آدرس ایمیل: publicrelations[at]iasbs.ac.ir
اتاق: دانشکده ریاضی، اتاق شماره ۱۵۸
تلفن:
+۹۸ ۲۴ ۳۳۱۵ ۵۱۵۸
آدرس ایمیل: iasbs_z[at]iasbs.ac.ir
کتاب «آلن تورینگ؛ پدر هوش مصنوعی و کامپیوترهای امروزی» دکتر بهرام صادقی بیغم، عضو هیات علمی دانشکده علوم رایانه و فناوری اطلاعات، توسط موسسه انتشارات گوتنبرگ و کتاب دوم ایشان با عنوان «رباتهای متحرک خودگردان؛ مفهومها و الگوریتمها» توسط موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف منتشر شد.
کتاب رباتهای متحرک خودگردان، که حاصل شش سال نگارش و تدریس ایشان در زمینه علوم رباتیک است، به عنوان یکی از منابع اصلی دروس الزامی دوره کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش «هوش مصنوعی و رباتیک» شناخته شده است که میتواند به عنوان یک منبع مفید برای دروس اصلی و اختیاری در مقاطع مختلف رشتههای مهندسی کامپیوتر، علوم رایانه و ... در ادامه دروس الگوریتمهای پیشرفته، هندسه محاسباتی و مباحث گراف، مورد استفاده دانشجویان علاقهمند قرارگیرد. این کتاب در قطع وزیری و دارای ۲۴۶ صفحه است.
کتاب دیگر دکتر بهرام صادقی بیغم، با عنوان «آلن تورینگ؛ پدر هوش مصنوعی و کامپیوترهای امروزی» که با فاصله یک هفته پیش از کتاب دوم ایشان به چاپ رسیده است، زندگینامه و بیوگرافی آلن ماتیسون تورینگ، از دوران کودکی تا زمان مرگ وی (۱۹۵۴-۱۹۱۲)، به انضمام جمع آوری اطلاعات از نوشته ها و مصاحبهها با افراد نزدیک (خاطرات نامزد، برادرزاده و همکاران آلن تورینگ) را روایت میکند.
همچنین نظرات ارزشمند پروفسور مارتین دیویس، استاد بازنشستهی 93 ساله دانشگاه نیویورک که یکی از منطقیون بنام جهان است و دکترای خود را ۱۲ سال بعد از تورینگ با همان استاد راهنمای وی گذراند، در این کتاب منعکس شده است. پروفسور مارتین دیویس اخیراً سخنران مجازی میهمان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بودند.
دکتر صادقی در این کتاب، مفاهیم بنیادین کامپیوترهای امروزی مانند هوش مصنوعی، طراحی الگوریتم و نحوه کارکرد کامپیوترها را به عنوان دستاوردهای بزرگ آلن تورینگ در۱۹۶ صفحه و قطع رقعی معرفی کرده است.
دوشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۰
طراحی شده توسط مرکز کامپیوتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان