کارکنان دانشگاه موفق به کسب مقام اول مسابقات دارت بانوان استان زنجان شدند

مسابقات قهرمانی دارت کارکنان دولت استان زنجان، روز ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۰ در سالن مجموعه ورزشی ایثار برگزار شد. در این مسابقات تیم کارکنان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با حضور خانم‌ها ناهید باریک‌آبی، زهرا براری، سارا فتاحی و سارا نظری به سرپرستی خانم رعنا مغانلو موفق شدند در بخش مسابقات تیمی، مقام اول استان را کسب نمایند.

همچنین در بخش مسابقات تک‌نفره نیز، خانم سارا فتاحی مقام نخست و خانم سارا نظری مقام دوم را به‌دست‌آوردند. تیم بانوان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با کسب این مقام، موفق شد تا به عنوان نماینده کارکنان دولت استان زنجان به مسابقات قهرمانی کشور که در بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد، اعزام گردد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را به کارکنان ورزشکار و جامعه ورزشی دانشگاه علی‌الخصوص این عزیزان، تبریک و تهنیت می‌گوید و امیدوار است تا در مسابقات قهرمانی کشور نیز به شایستگی بدرخشند.

شنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۰

کارکنان دانشگاه موفق به کسب مقام اول مسابقات دارت بانوان استان زنجان شدند