تمامی کلاس‌های ترم بهار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به صورت آموزش حضوری در حال برگزاری هستند

در راستای اجرای طرح «آموزش حضوری دانشگاه‌های کشور» در سال ۱۴۰۱ از طرف ستاد ملی مدیریت کرونای کشور، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌ پایه زنجان نیز از روز شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ تمامی کلاس‌های ترم بهار را به صورت آموزش حضوری برگزار می کند.

با توجه به شیوع بیماری کرونا در اسفند ۱۳۹۸، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، بلافاصله تمامی کلاس‌ها را به صورت مجازی و تحت بستر بومی‌سازی شده آموزش مجازی، برگزار کرده است. همچنین هیات رئیسه دانشگاه در طول این دوره با برگزاری بیش از نود و پنج جلسه شورای بازگشایی مرحله‌ای و ستاد مقابله با کرونا دانشگاه، تمامی پروتکل‌ها و تصمیم‌گیری های اساسی را در زمینه مقابله با این بیماری در سطح دانشگاه، اجرایی نموده است.

در طرح از سرگیری آموزش مجازی که از ابتدای سال ۱۴۰۱ اجرا شده است، با توجه به این موضوع که ۸۵ درصد دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان غیر بومی هستند، در بازه دو هفته‌ای جهت اسکان و استقرار این دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی، اقدامات لازم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی صورت گرفت و پس از این تاریخ تمامی دانشجویان از خدمات کلاس‌های حضوری بهره‌مند هستند.

با توجه به آخرین آمار کسب شده از مدیریت امور آموزشی اکثریت کلاس‌ها (حدود ۹۷%) به صورت حضوری تشکیل شده‌اند. دانشکده‌های فیزیک، شیمی و علوم زمین ۱۰۰ درصد کلاس‌ها، دانشکده های ریاضی، علوم رایانه و فناوری اطلاعات و علوم زیستی با ۹۵ درصد کلاس‌های حضوری برگزار شده اند. از میان ۱۴۵ کلاس برگزار شده در هفته قبل تعداد ۴ کلاس به صورت مجازی بودند که دلیل اصلی آن حضور مدرس در دوره قرنطینه بیماری کرونا بوده است.

همچنین به منظور کنترل و مقابله با شیوع بیماری کرونا، شرط حضور دانشجویان در کلاس‌های حضوری دریافت سه دز واکسن کرونا و ارائه تصویر کارت واکسیناسیون به امور دانشجویی بوده است. خوشبختانه تمامی دانشجویان حاضر در طرح آموزش حضوری (تعداد ۴۶۲ دانشجوی دارای واحد درسی آموزشی)، تعداد سه دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که این موضوع ایمنی مناسبی برای تشکیل کلاس‌ها و انجام خدمات آموزشی و پژوهشی را ایجاد می‌کند.

یکشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱