کارشناس امور مالی دانشگاه موفق به کسب مقام اول مسابقات شنای بانوان استان زنجان شدند

مسابقات قهرمانی شنای کارکنان دولت استان زنجان، روز ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد برگزار شد. در این مسابقات سرکار خانم کبری اوجاقلو، کارشناس امور مالی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق شدند در بخش مسابقات انفرادی مقام اول را کسب نمایند. همچنین ایشان با کسب این مقام، موفق شد تا به عنوان نماینده کارکنان دولت استان زنجان به مسابقات قهرمانی کشور، اعزام گردد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را به کارکنان ورزشکار و جامعه ورزشی دانشگاه علی‌الخصوص ایشان، تبریک و تهنیت می‌گوید و امیدوار است تا در مسابقات قهرمانی کشور نیز به شایستگی بدرخشند.

دوشنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱