درج نام پنج استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان

به تازگی نام جناب آقای دکتر فضل‌اله سلیمانی بر اساس گزارش پایگاه اطلاعات علمی ISC، در میان ۱% دانشمندان پراستناد جهان قرار گرفته است. پیش‌تر نام جناب آقای دکتر بابک کریمی از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، از سال ۲۰۰۸ میلادی در این لیست قرار داشته است. اعضای دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت ارزشمند را به ایشان تبریک می‌گویند.

علاوه بر این، اخیرا پایگاه اطلاعات علمی ISC، اقدام به انتشار لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان کرده است که اسامی آقایان دکتر بابک کریمی، دکتر محمدمهدی نجف‌پور، دکتر حمید عبدالهی، دکتر محمد قلی‌نژاد و سرکار خانم دکتر الهام طهماسبی در این لیست به چشم می‌خورد. دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایگاه را به این اساتید تبریک می‌گوید.

شنبه، ۱۲ آذر ۱۴۰۱