ششمین همایش بین المللی و هشتمین همایش ملی دانشکده علوم زیستی دانشگاه: اتصال لیگاند

با کمال افتخار به اطلاع دانشگاهیان گرامی می‌رسانیم که ششمین همایش بین المللی و هشتمین همایش ملی دانشکده علوم زیستی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در تاریخ 26 و 27 بهمن ماه سال 1402 با موضوع "اتصال لیگاند" برگزار خواهد شد.

اتصال لیگاند نقشی اساسی در فرایندهای زیستی دارد و موضوع  بسیاری از پژوهش های علوم زیستی و علوم مرتبط با آن بوده است. در این همایش اساتید و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی آخرین یافته های علمی خود را ارائه خواهند نمود.

کمیته ی برگزار کننده در کمال افتخار از تمامی افراد علاقمند، محققان و دانشگاهیان فرهیخته دعوت می نماید که در همایش شرکت نموده و یافته های پیشگام خود را در قالب خلاصه مقاله ارسال نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا به سایت زیر مراجعه نمایید:

www.iasbs.ac.ir/~biosymp/1402

پنجشنبه، ۲۶ بهمن ۱۴۰۲