ارتقاء ۳۹ رتبه‌ای جایگاه دانشگاه در نظام رتبه‌بندی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام

بر اساس آخرین نتايج ارزيابي نظام رتبه‌بندی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (isc)، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق به کسب رتبه ۱۵ در میان دانشگاه‌های جامع و موفق به ارتقاء ۳۹ رتبه‌ای در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شده است. همچنین طبق گزارش ارائه شده، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موفق شد از میان ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیر دولتی، به صورت درهمکرد رتبه ۲۲ کشوری (رتبه ۱۵ در میان دانشگاه‌های جامع) را دریافت کند.

در این رتبه‌بندی، معیارهای کلی در ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در شش حوزه آموزش (وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (وزن ۲۰ درصد)، بین‌المللی‌سازی (وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (وزن ۵ درصد) می‌باشد. در این ۶ حوزه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با کسب رتبه ۴ در بین‌المللی‌سازی (۸۶.۳ درصد) و رتبه ۷ در اثرگذاری اقتصادی (۸۵.۲۲ درصد) در میان ۱۰ دانشگاه برتر هریک از این حوزه ها قرارگیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت نظام رتبه‌بندی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام مراجعه فرمائید.

مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حسب نامه شماره ۱۱/۲۷۳۳۹۸ به تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ و مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ضمن تشکر از همکاران محترم که در این موفقیت مشارکت فعال داشته‌اند، کسب این جایگاه را به جامعه علمی کشور و به ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه تبریک می‌گویند.

یکشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۲