افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه

پیرو درخواست دانشجویان در آخرین جلسه پرسش و پاسخ مورخ ۷ تیرماه ۱۴۰۲، مبنی بر لزوم افزایش سرعت و بهبود وضعیت دسترسی اعضای دانشگاه به اینترنت، با دستور و پیگیری ریاست محترم دانشگاه و تلاش مرکز فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای، پهنای باند اینترنت به دو برابر میزان فعلی افزایش یافت.

از جمله فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه در این زمینه تغییراتی شامل افزایش پهنای باند مجاز اعضای دانشگاه به دو برابر و تغییر در توزیع اینترنت از حالت ایستا به حالت پویا است. همچنین با نصب و راه‌اندازی 24 پریز شبکه در سالن‌های مطالعه خوابگاه خواهران، ارتقا سوئیچ‌ها و تعویض اکسس‌پوینت‌های قدیمی خوابگاه‌ها و در برخی موارد، تغییر در کابل‌کشی شبکه خوابگاهی میزان دسترسی اینترنت برای دانشجویان افزایش یافت.

دوشنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۲

افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه