اعطای جایزه رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی جشنواره بین‌المللی جوان خوارزمی به عضو هیات علمی دانشگاه

جایزه رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی جشنواره بین‌المللی جوان خوارزمی به دکتر امین عبدالهی شریف آباد، عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اعطا شد. در آئین اختتامیه بیست و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی جوان خوارزمی، در تاریخ ۸ اسفندماه ۱۴۰۲ که در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران) برگزار شد، از پژوهشگران برگزیده این جشنواره تجلیل گردید. دکتر امین عبدالهی شریف‌آباد در این دوره با عنوان طرح "توسعه و کاربرد نانوذرات پلیمری آغشته به حساس‌کننده‌های نوری" موفق به کسب رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی در گروه تخصصی فناوری نانو شدند.

مدیریت دانشگاه کسب این موفقیت را به تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه به ویژه دکتر امین عبدالهی شریف‌آباد تبریک گفته و برای ایشان، آرزوی موفقیت بیشتر در تمامی عرصه‌های علم و دانش دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش برگزیدگان وبسایت جشنواره بین‌المللی جوان خوارزمی مراجعه نمائید.

دوشنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۲