بازدید معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه

دکتر قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه، در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ طی سفر یک‌روزه خود، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.

در این بازدید، ابتدا جلسه شورای دانشگاه پیرامون مباحث آموزشی برگزار شد. دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، پس از خیرمقدم به میهمانان، از ویژگی‌های آموزشی و دستاوردهای دانشگاه در چند سال اخیر سخنرانی کردند. ایشان پیرامون زمینه ماموریت‌گرایی دانشگاه در حوزه علوم پایه، و اهمیت مبحث علوم پایه در میان دیگر علوم، با ذکر زمینه عوامل و راهکارهای بهبود در دانشگاه نکاتی را مورد اشاره قرار دادند.

در ادامه دکتر عموعابدینی، با اشاره به توانایی‌های آمایشی دانشگاه‌های زنجان، از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه به عنوان دانشگاه پیشرو آموزشی در استان و منطقه نام بردند و با تصویب دانشکده علوم راهبردی برای رشته‌های میان-رشته‌ای در علوم پایه موافقت کردند. همچنین مقرر شد تا با ارائه طرح‌های تکمیلی رشته‌های میان-رشته‌ای از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب نهایی تاسیس این دانشکده صورت پذیرد.

در پایان جلسه نیز، به مناسبت گرامی‌داشت هفته مقام معلم و سرآمدی آموزش، از ۷ تن از اساتید دانشکده‌های مختلف تقدیر و تجلیل صورت گرفت.

در پایان این بازدید، دکتر عموعابدینی از خانه علم دانشگاه بازدید داشتند و با اشاره به نوآوری بی‌نظیر در سطح آموزش همگانی علوم پایه، مجموعه خانه علم و طرح سفیران علم را نمونه‌ای بی‌نظیر برای دیگر دانشگاه‌ها به جهت گسترش علم عنوان نمودند.

شنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

بازدید معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه