موافقت با سه رشته‌/گرایش تحصیلی جدید در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد

با پیگیری‌های انجام شده از سوی مدیریت دانشگاه، دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پس از طی جلسات متعدد، با تصویب سه رشته‌گرایش در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد، برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ موافقت کرد.

با کسب مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پذیرش در رشته‌های دکتری ناپیوسته بیوشیمی (دانشکده علوم زیستی)، کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی گرایش رمز و کد (دانشکده ریاضی) و کارشناسی ارشد سنجش از دور زمین شناختی (دانشکده علوم زمین)، از طریق آزمون سراسری سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور و آئین‌نامه‌های پذیرش استعداد درخشان، در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خواهد بود.

مدیریت دانشگاه، ضمن تشکر از همکاری مجدانه کلیه مدیران و اساتید مربوطه، این موفقیت را به همه اعضای محترم دانشگاه تبریک می‌گوید.

یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

موافقت با سه رشته‌/گرایش تحصیلی جدید در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد