کسب نشان طلا و برنز توسط دانش‌آموزان خانه علم در سومین دوره مسابقه کتابخوانی تیمی ریاضی «کتر»

با اعلام شورای خانه‌های ریاضیات ایران، دو تیم شرکت‌کننده از زنجان در سومین دوره مسابقه کتابخوانی تیمی ریاضی «کتر» موفق به کسب نشان‌های طلا و برنز کشوری شدند.

بر اساس نتایج مرحله نهایی و کشوری مسابقه از طرف شورای خانه‌های ریاضیات ایران، تیم پایه نهم دبیرستان فرزانگان ۱ زنجان شامل خانم‌ها شارینا بخشی و کوثر مرادی با ارائه منتخبی از کتاب «چگونه مسئله حل کنیم» و با راهنمایی معلم راهنمای تیم، سرکار خانم فاطمه علیخانی، دبیر مدارس سمپاد زنجان، موفق به کسب دیپلم افتخار طلای کشوری شدند. همچنین، تیم دانش‌آموزی پایه هفتم دبیرستان شهید بهشتی ۲ زنجان، شامل آقایان شایان حیدری، محمد مصطفی شیخلو و عرشیا اسدی، از با ارائه منتخبی از کتاب «زنان پیشگام در ریاضیات» با راهنمایی سرکار خانم کیمیا ندایی اصل، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، موفق به کسب دیپلم افتخار برنز کشوری شدند.

مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این موفقیت ارزشمند را به خانه علم و این عزیزان تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون در عرصه علم و دانش دارد.

چهارشنبه، ۷ شهریور ۱۴۰۳