حکم انتصاب سرپرست دانشگاه

دکتر حسین سیمایی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی، دکتر سعداله نصیری قیداری را به سمت سرپرست دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان منصوب کرده و آرزوی موفقیت در انجام امور محوله را داشتند. همچنین وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای جداگانه از زحمات دکتر بابک کریمی رئیس پیشین دانشگاه، تشکر و قدردانی نمودند.

در حکم دکتر سعداله نصیری قیداری آمده است:

نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان» منصوب می‌شوید.

از جنابعالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید. امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روزافزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳

حکم انتصاب سرپرست دانشگاه